Termeni si conditii

Vă mulţumim că aţi accesat site-ul www.studiumgreen.ro.

Prin utilizarea site-ului www.studiumgreen.ro şi/sau al oricărui alt serviciu oferit se consideră că aţi citit, înţeles şi acceptat integral termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.

În cazul în care nu sunteţi de acord cu oricare din termenii şi condiţiile site-ului, aveţi dreptul de a înceta imediat utilizarea.

Utilizatorii au acces gratuit la site-ul www.studiumgreen.ro.

Excluderea răspunderii

Toate informaţiile prezentate pe site-ul www.studiumgreen.ro sunt furnizate fără niciun fel de garanţie, expresă sau sugerată, potrivire pentru un scop anume. Informaţia prezentată poate include inacurateţi de ordin tehnic sau erori de tastare. Informaţiile acestui site vă sunt oferite cu bună credinţă, din surse apreciate ca fiind de încredere.

www.studiumgreen.ro nu va fi răspunzător în vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) care rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire corectă a informaţiei prezentate pe site şi pentru orice tip de erori sau omisiuni în  conţinut care pot conduce la orice fel de neplăceri.

www.studiumgreen.ro îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de utilizare fără o notificare prealabilă. Acest site este oferit în formă prezentată, fără alte garanţii.

Informaţia prezentată pe acest site are scop pur informativ şi nu are caracter angajant, de orice natură pentru dezvoltatorul imobiliar.

Dezvoltatorul imobiliar îşi rezervă dreptul de a aduce orice modificări proiectelor. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare şi pot suferi modificări.

www.studiumgreen.ro poate conţine anumite legături către pagini de Internet ale unor terţe părţi. Prin accesarea legăturilor către alte site-uri, vă asumaţi răspunderea de a respecta termenii şi condiţiile care guvernează site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni şi condiţii, acceptaţi implicit faptul că www.studiumgreen.ro nu poate controla, în nicio măsură, continutul terţelor site-uri.

Prin urmare, www.studiumgreen.ro nu îşi asumă nicio responsabilitate faţă de vizitatori cu privire la informaţiile de orice natură continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre  alte site-uri este realizată pentru singurul motiv de a veni în ajutorul vizitatorului site-ului şi nu implică sprijinirea de către noi a materialului disponibil pe sau prin  acele site-uri şi nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul accesează acele site-uri şi le foloseşte produsele şi serviciile exclusiv pe propriul risc.

Protecţia datelor cu caracter personal

Unele  secţiuni ale acestui site presupun ca utilizatorii să  completeze  date  cu character personal  ( nume,  număr  de  telefon , adresă  email)  pentru  a  beneficia de   anumite servicii. Aceste date pot fi furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un   formular şi pot fi  folosite doar pentru a vă  comunica ofertele speciale,   informațiile  actualizate sau  informații suplimentare cu privire la unele oferte.

Datele furnizate nu  vor fi transmise  unei terţe părți decât în cazul în care Studium Green va fi obligată legal să facă acest lucru.

Toate ofertele prezentate  pe site sunt cu caracter informativ, niciuna  dintre  informațiile sau datele prezentate nu creează obligații în sarcina companiei.

Legislație.

Site-ul   www.studiumgreen.ro   se  supune  tuturor  legilor în  vigoare  ale  Statului
Român. Tentativele de fraudare și orice alte acțiuni vătămătoare vor fi raportate către autoritățile competente.

 

Studium green foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau . Detalii. Accepta